Foder

Göransberg är återförsäljare för Halla Pet Food. Hos oss kan du köpa hela sortimentet för hund och katt. Det lager vi har hemma för dagen beror på vilka beställningar vi har.

Vill du ha mer information eller göra en beställning, är du välkommen att kontakta oss.

Hundfoder

Hundfodret finns i en mängd olika sammansättningar och smaker. Vi tycker att många av Halla Pet Foods produkter passar mycket bra till jagande och presterande hundar. Det finns både som torrfoder och färskfoder. Vi har själva genom åren haft problem med så kallade ”vorstehmagar” hos en del av våra hundar men sedan vi började att kombinera olika produkter ur Halla Pet Foods sortiment har vi kommit till rätta med det.

Kattfoder

Halla Pet Foods Tigra är ett köttbaserat helfoder som täcker din katts dagliga näringsbehov. Fodret passar bra till katter i alla åldrar och raser. Hallas foder tilltalar din katt lite extra då det unika receptet tillsammans med den höga kötthalten gör att fodret har en hög smaklighet. Fodret säljs i 10 kg påsar och finns i två smaker kött gourmet samt fågel och fisk.

Lantbruksfoder till häst, får och fåglar

För inackorderade hästar finns det möjlighet att köpa grovfoder, halm och spån genom oss. Vi köper in beräknad mängd hösilage och spån inför varje höst. Halm köps in löpande.

Utefter vad grovfodrets analys visar köper vi in kompletterande kraft- och mineralfoder för att optimera hästarnas och fårens foderstater. Inför höst och vinter köper vi även hem korn och vete vilket vi använder som fågelfoder.

Då vi ofta köper in större partier kan vi ibland sälja en del av överskottet.

Kontakta oss om du vill veta mer.