Köttlådor

Lammkött från Göransberg säljs i hela lådor med vacuumförpackade styckdetaljer. En lammlåda väger ca 12-17 kg och innehåller köttet från ett lamm. En vanlig fördelning av styckdetaljer är en lammstek, en sadel, en lammstek i skivor, två bogar i skivor samt kotletter och färs. Om du beställer innan den 15 augusti och kan du ange egna önskemål.

Lammlådorna levereras i huvudsak på hösten men kan beställas under hela året. Boka din köttlåda i god tid för att förvissa dig om att du får en låda till kommande höst. Vid leveransdatum hämtar du din låda på Göransberg. Ibland finns vi en kväll centralt i Växjö under leveranstid och då kan du hämta din låda där.

Beställning och leverans – så går det till

1. Du gör din beställning via telefon eller e-post (se kontaktuppgifter längre ner på sidan eller till höger i bild om du tittar via en större skärm). Beställningen är bindande.

2. Du får ett e-post med uppgifter om leveransdag. Då kommer vi överens om tid och plats för leverans. Betalning görs med swish.

Välkommen med din beställning!

Även om ambitionen är att alla lamm från Göransberg ska säljas som livdjur så är det tyvärr inte så verkligheten ser ut. Om hösten skickar vi därför ofta ett antal lamm till slakt. Slakten sker på ett lokalt slakteri och vi ombesörjer alltid transporten själva för att försäkra oss om att djuren får en så stressfri sista resa som möjligt. Vi kan garantera att alla lamm som vuxit upp hos oss har haft ett bra och stillsamt liv.