Katter

Konrad

Vår blyertsgrå lille hjälte som kom till oss som kattunge redan när vi bodde i Allatorp Lyckebo. Det var en sen och ruggig novemberkväll då någon förmodligen hade dumpat honom utanför vårt hus. Givetvis fick den lille kattungen komma in i värmen och sedan dess har han varit en självklar del av familjen. Sedan flytten till Göransberg 2015 har han tagit stallet i besittning och är en utmärkt mus, sork och mullvadsjägare.

Otis

Vårt vita lejon. Han föddes i ett helt annat stall men kom till oss för många år sedan tillsammans med Gosan, en något äldre honkatt från samma ställe. Otis är matte Madelaines trognaste följeslagare i vått och torrt. Han har ändå sedan han var liten hållit uppsikt över stall och hästar och började tidigt att kallas för ”stallchefen” då inget som händer i stallet undgår hans blick.

Braxen

Vår lilla tiger eller ”skilsmässokatt” som givetvis fick ett hem hos oss när hennes första husse och matte valde att gå åt olika håll. Braxen har funnit sig mer än väl tillrätta på Göransberg och är den enda av katterna som verkligen har valt att bo inomhus. Hon är bestämd och vet sitt värde men också mycket gosig och kelen när hon själv vill.