Inga lammlådor i höst

På grund av de ökade omkostnaderna för foder, drivmedel, mm så kommer vi i år inte att kunna sälja lammlådor till ett pris vi anser rimligt. För att få ihop ekonomin någorlunda har vi därför bestämt oss för att sälja samtliga årets lamm direkt till slakteri. Givetvis har vi valt ett lokalt slakteri med så kort restid som möjligt för våra djur. Vi beklagar verkligen detta och hoppas på förståelse och bättre förutsättningar kommande år.

Vi har dock fortfarande återtag på våra pälsskinn så de går fortfarande utmärkt att köpa direkt via oss. Det finns några stycken i lager redan nu och årets lammskinn beräknar vi vara färdigberedda och klara framåt jul. De finns som vanligt i olika nyanser från vita, till silvergrå och nästan helt svarta. Välkommen med din beställning 🐑

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait