Valparna har kommit!

På påskdagen den 31 mars fick Lady sina valpar. Det blev sju stycken. Alla är pigga och friska och mår bra. Valparna är starka och visar redan humör. Det blev tre hanar och fyra tikar som var ungefär jämnstora. I stora drag verkar det vara en jämn kull med fina små goldenhundar. Lady har skött alltihop alldeles utmärkt och är en fantastisk mamma som pysslar om sina små på bästa sätt.

Nu kommer vi ta det lugnt i några dagar och se till så att allt går fortsatt bra. Lady ska få återhämta sig och valparna ska successivt bekanta sig med livet utanför livmodern.

Vi kommer så småningom att höra av oss till alla valpintressenter men det kan ta någon eller några veckor innan vi hör av oss. Vi vill se att valparna utvecklas väl och på sikt kunna välja rätt valp till rätt hem.

Givetvis går det alldeles utmärkt att höra av sig med frågor om kullen. Besök kommer vi däremot avvakta med tills valparna blivit tre till fyra veckor gamla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait