Nu är det spännande!

Idag går Lady in i sista dräktighetsveckan och hon är nu rejält stor och tycker att det är ganska besvärligt. Hon går gärna lite halvlånga promenader så länge hon själv får bestämma vart vi går. Att gå ner till vattnet och en långsam promenad runt dammarna är en favorit medan rundan upp mot skogen inte är riktigt lika populär.

Påsken kommer av förklarliga skäl att bli väldigt lugn hemma hos oss medan vi väntar på att Lady ska nedkomma med sina små. De verkar för övrigt vara riktiga små yrväder med tanke på aktiviteten i magen. De puffas och buffas som bara den.

Valparna beräknas runt annandagen och när de väl kommit och det gått några dagar kommer vi att börja gå igenom de intresseanmälningar som inkommit så här långt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait