Lady är konstaterat dräktig

Idag har vi varit hos veterinären och gjort ett ultraljud på Lady. Det visade att hon är dräktig och att allt ser bra ut. Om allt går fortsatt väl kommer valparna veckan efter påsk.

Om du är intresserad av en valp från Ladys och Sidneys kull är det läge att ta kontakt med oss. Det går bra att maila och berätta mer om dig själv och vad du kan erbjuda valpen för tillvaro. Vi förbehåller oss rätten att välja vilka vi säljer våra valpar till och även vilken valp som hamnar var. Är du seriöst intresserad kommer vi att vilja träffa dig och vi ser gärna att du besöker oss och våra hundar. Vi besvarar gärna dina frågor så gott vi kan. Ju mer du vill veta om våra hundar och valpar, ju roligare tycker vi det är. Vi kommer att hålla hemsidan uppdaterad med aktuell information. Det går även bra att följa oss på Facebook och Instagram för tätare inblick i vad som händer hos oss. Vill du ha mer information eller har frågor eller funderingar ring Fredrik 0760-157750

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait